woensdag 8 september 2010

dinsdag 7 september 2010

world wide premiere: pessarium in the temple of doom

On friday we will present the premiere of the movie: "pessarium in the temple of doom'.

This movie is a project of the band 'Pessarium'.

A feministic noise metal band that combines music and performance-art into a hysterical show.

The band combined forces and made their first movie, including all of their hit songs. The movie will be screened throughout the festival. www.myspace.com/pessarium

countdown!
































Het aftellen is begonnen! Nog maar 9 nachtjes slapen! En dan.......Intrubate!

vrijdag 3 september 2010

Wereld Record Poging: Spijkerpoepen op bubbling muziek

Wereld Record Spijkerpoepen op bubbling muziek


Intrubate Special!

Vrijdagavond 17 september is het zover! ‘S werelds eerste wereldrecordpoging spijkerpoepen, onder begeleiding van bubbling dj, DJ D Booty zal plaats vinden op Intrubate!

Wij roepen iedereen uit Tilburg en verre omstreken op om allemaal naar Intrubate te komen waar we een poging gaan wagen om het grootste spijkerpoep-spektakel ter wereld te organiseren. Wij zorgen voor de attributen jullie voor de spijkerpoep-bubbling-dans-moves.


Spijkerpoepen is een oud-Hollandse bezigheid die veel coördinatie- en concentratievermogen vereist. De materialen van het spel zijn: een stuk touw, een spijker en een fles. Van oudsher valt de keuze van de flessensoort op het bierflesje. De spijker wordt aan het touw vastgebonden, waarna het touw aan de broek van de speler wordt vastgemaakt. Het doel van het spel is de spijker in de fles te krijgen, zonder gebruik te maken van iets anders dan heup-, middel- en bovenbeenbewegingen.

Kun jij ons helpen dit record te halen? En wil jij ook vereeuwigd worden in het Guinnes Book of Records? Kom dan 17 september in grote getalen naar het Zwijssenpand in Tilburg! De exacte tijd wordt later nog bekend gemaakt!


Zeg/ mail / facebook/ hyve/ twitter het voort!

Intrutuesday! New Names!

Added to our fast growing list of acts:

- franz fjödor
- Stefan Kushima
- Mega Stylo Ensemble - special edition

obscuro dj night

Zaterdag nacht tussen 22 en 04u 'obscuro dj night' met o.a. DJ capeman, DJ Grand-Canyon-Butt-Crack, DJ garilibiahanahasapufti en Harm Lammers.

Full Line Up: Generation Ass

Saturdaynight we will present Generation Ass.

A night filled with
(dub)techno, electro and techhouse!

Full Line Up: Minilab(photo), Ramb, Axxonlab & Koeman.

Listen to Minilab at:
http://www.myspace.com/minilabproductions

Heavy Metal Knikkeren

Heavy Metal Knikkeren

Intrubate special!

Kom Intrubate Zaterdag naar het Zwijssenpand voor een potje heavy metal knikkeren, onder het genot van live muziek en onze speciale metal dj: DJ Grand-Canyon-Butt-Crack (deepest and darkest metal)!!!!

Voor 10euro koop je een zakje met 6 knikkers. Deze knikkers kun je bij de bar omruilen voor 6 biertjes. Door te knikkeren en te winnen krijg je meer knikkers en dus meer biertjes!!

Rol om de beurt een knikker in de richting van het potje. Dat doe je door je wijsvinger van achter je duim vandaan te laten schieten of andersom, of door met een kromme wijsvinger tegen de knikker aan te stoten. Wiens knikker het dichtst bij komt mag verder gaan. Als je een knikker in het potje rolt mag je nog een keer. Rol je de knikker er naast dan is de volgende aan de beurt. Wie de laatste knikker in het potje krijgt heeft gewonnen, die mag alle knikkers hebben die in het potje liggen.

Was jij vroeger al heel goed in knikkeren? Grijp die kans en kom naar Intrubate voor een middag vol met bier, metal en knikkers!

Let Op! Beperkt aantal plekken beschikbaar!
Meld je aan via: knikkeren@intrubate.org