vrijdag 3 september 2010

Wereld Record Poging: Spijkerpoepen op bubbling muziek

Wereld Record Spijkerpoepen op bubbling muziek


Intrubate Special!

Vrijdagavond 17 september is het zover! ‘S werelds eerste wereldrecordpoging spijkerpoepen, onder begeleiding van bubbling dj, DJ D Booty zal plaats vinden op Intrubate!

Wij roepen iedereen uit Tilburg en verre omstreken op om allemaal naar Intrubate te komen waar we een poging gaan wagen om het grootste spijkerpoep-spektakel ter wereld te organiseren. Wij zorgen voor de attributen jullie voor de spijkerpoep-bubbling-dans-moves.


Spijkerpoepen is een oud-Hollandse bezigheid die veel coördinatie- en concentratievermogen vereist. De materialen van het spel zijn: een stuk touw, een spijker en een fles. Van oudsher valt de keuze van de flessensoort op het bierflesje. De spijker wordt aan het touw vastgebonden, waarna het touw aan de broek van de speler wordt vastgemaakt. Het doel van het spel is de spijker in de fles te krijgen, zonder gebruik te maken van iets anders dan heup-, middel- en bovenbeenbewegingen.

Kun jij ons helpen dit record te halen? En wil jij ook vereeuwigd worden in het Guinnes Book of Records? Kom dan 17 september in grote getalen naar het Zwijssenpand in Tilburg! De exacte tijd wordt later nog bekend gemaakt!


Zeg/ mail / facebook/ hyve/ twitter het voort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten