maandag 30 augustus 2010

Met de pet rond

Intrubate is een onafhankelijke pion in het grote plan van Incubate. Als onafhankelijke pion doen we dus net zozeer precies wat we zelf willen, wat we zelf denken dat goed is. We zijn als een marionet met een schaar die op eigen poten wil staan. We zijn de piratenversie van Incubate maar als piraten onder elkaar houden we ons aan een code: we zijn geen criminele opportunisten die zoveel mogelijk winst voor zichzelf willen houden, we zijn liefhebbers van vrijheid en creativiteit en we zijn niet te beroerd om te delen als we zelf genoeg hebben. Sterker nog, vrijheid en creativiteit delen zich niet als smart in halven maar als enkelvoudige cellen tot complexe structuren en evolueren zo tot iets nieuws. Wij willen hetzelfde als Incubate: een vruchtbare voedingsbodem zijn voor kunst en cultuur. Naar onze mening kan cultuur alleen groeien en bloeien als ze de ruimte krijgt maar ook altijd dankbaar is geworteld in de producten van haar voorgaande generaties van soortgenoten.

Om te groeien en tot bloei te komen is een gunstig klimaat en soms wat hulp van buitenaf nodig. Als het niet genoeg regent is er iemand met een gieter nodig. Wat we daarmee vooral bedoelen is dat we wel wat extra’s zouden kunnen gebruiken! En met extra’s bedoelen we eigenlijk vooral extra geld. Dus daarom nemen wij onze pet af en laten we hem rond gaan en vragen we ons geïnteresseerde publiek om enige sponsoring, alle kleine beetjes helpen en we zijn overal dankbaar voor!

Wil je ons steunen met een financiële bijdrage? Maak gebruik van de Paypal knop (linksbovenaan op de site) of maak op een door jouw gekozen manier iets over naar onze rekening, het nummer is: 1423 40 502 , op naam van: Stichting Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief ; t.a.v. SOKC Intrubate extra

Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten